Redacció •  Catalunya •  12/06/2019

L’assemblea de Badalona En Comú avala el govern majoritari d’esquerres

La formació d’Aïda Llauradó dóna suport al govern ampli i progressista amb PSC i Guanyem-ERC, com estava fent fins ara i com va prometre a la campanya electoral.

L’assemblea de Badalona En Comú avala el govern majoritari d’esquerres

Dimarts al vespre l’assemblea de Badalona En Comú es va reunir a l’Espai Comú per parlar sobre els resultats electorals i sobre els pactes postelectorals que hauria de dur a terme l’organització. Després de setmanes de negociacions i amb l’immobilisme dels dos partits més votats d’esquerres, els comuns continuen apostant per la seva proposta inicial i demanen moviments i generositat per arribar grans acords que necessita la ciutat de Badalona.

Badalona En Comú Podem no es decantarà per Álex Pastor (PSC) o per Dolors Sabater (Guanyem-ERC) si no hi ha algun tipus d’acord previ per la investidura perquè tiri endavant i pugui frenar a Xavier Garcia Albiol. La posició recolzada per l’assemblea va en la línia de fer un govern d’esquerres i no d’escollir cap bloc que no sigui capaç de sumar, fan ple suport a la comissió negociadora que està treballant que aquest pacte sigui possible amb PSC i Guanyem-ERC.

A més a l’assemblea, Badalona En Comú va situar a principis de setembre una Conferència interna per tal de dotar de més organicitat a la formació i de fer seguiment de tota l’activitat a l’Ajuntament de Badalona.

Equip de Comunicació de Badalona En Comú


Badalona En Comú /