Redacció •  Catalunya •  12/04/2024

En Comú Podem denuncia que Albiol ha deixat al carrer a famílies desallotjades dels carrers Ausiàs Marc i Canigó

  • Hi ha una família d’una àvia, una mare i una filla de 5 anys dormint a l’església, així com una família amb un bebè i un nen de 15 anys sense alternativa des d’aquest dilluns.
  • Aïda Llauradó exigeix que el govern del PP mantingui l’allotjament a totes les famílies que ho necessitin fins que puguin tornar a casa seva.
En Comú Podem denuncia que Albiol ha deixat al carrer a famílies desallotjades dels carrers Ausiàs Marc i Canigó

En Comú Podem denuncia que aquest dilluns el govern del PP de Badalona va deixar sense allotjaments a famílies que vivien en pensions mentre no podien tornar als pisos desallotjats del carrer Ausiàs Marc i Canigó, afectats per l’esfondrament d’un bloc  Canigó que va causar 3 morts. Actualment, hi ha famílies vivint a habitatges de familiars o s’han hagut de buscar la vida, però hi ha famílies senceres que s’han quedat sense alternativa ni cap suport de l’Ajuntament. Entre altres, hi ha una família d’una àvia, una mare i una nena de 5 anys dormint a l’església. Eren veïnes que vivien de lloguer al carrer Ausiàs Marc. El govern del PP no els ha donat cap alternativa.

Hi ha un altre cas d’una família amb un bebè d’un any i un nen de 15 anys que tampoc tenen cap alternativa ni xarxa familiar des d’aquest dilluns.

La presidenta del grup municipal, Aïda Llauradó, exigeix a l’Albiol que mantingui els allotjaments a totes les famílies que ho necessitin fins que puguin tornar a casa seva, com va fer el govern anterior amb les famílies afectades del carrer Granada. Segons Llauradó, “El que estan fent és inhumà, és una vergonya! En Comú Podem hem estat molt prudents i sempre ens hem posat a disposició, però no permetrem aquesta irresponsabilitat del govern del PP amb les famílies afectades”.


Badalona En Comú /