Catalunya

Albiach a Torra: “El seu Govern va tard i malament, no té projecte i només genera frustració”

La presidenta de Catalunya en Comú Podem, Jéssica Albiach, ha retret avui al president de la Generalitat, Quim Torra, que el seu Govern “porta 8 mesos barallant-se amb retrets i contradiccions contínues”, i ha lamentat que sempre “va tard i malament, no té projecte i només genera frustració i indiferència”. “El Taxi ha hagut d’aturar-ho tot durant 5 dies perquè es moguessin”, ha recordat Albiach, que ha subratllat que “un Govern que no governa no serveix a la majoria dels catalans i les catalanes”.

Assetjament a la Diputació de Barcelona

Des de la Secció Sindical de la CGT a la Diputació de Barcelona difonem aquest comunicat per a denunciar públicament l’existència a la Direcció de Serveis d’Edificació i Logística de l’Àrea de Presidència, i més concretament a la seva Secció de Seguretat en Obres i Autoprotecció, d’una situació del que nosaltres entenem que és assetjament laboral, contra una treballadora, la Mar Arce Díaz, companya afiliada a aquest sindicat, i Delegada de Prevenció de Riscos Laborals, membre des de l’any 2015 del Comitè de Seguretat i Salut de la Diba a p

Temas: 

Catalunya en Comú Podem exigeix que es respectin els drets lingüístics a totes les administracions de l’Estat

El grup parlamentari de Catalunya en Comú Podem (CatECP), en col·laboració amb el grup d’En Comú Podem al Congrés i la Plataforma per la Llengua, ha registrat avui una proposta de resolució en què exigeix que es respectin els drets lingüístics a totes les administracions de l’Estat i, entre d’altres mesures, insta a establir un règim sancionador als casos de discriminacions lingüístiques per tal de dotar d’efectivitat la Llei 1/1998 de Política Lingüística.

Arbitrariedad y persecución política: detenciones irregulares a militantes de la izquierda independentista

Comunicado CUP
 
En la mañana del 16 de enero, la Brigada de Investigación de la Policia Nacional Española (PNE) ha detenido a dos reconocidos alcaldes de la CUP en la zona de Girona, Ignasi Sabater de Verges y Dani Cornellà de Celrà, y hasta el momento, 9 militantes y activistas más. En total 11 personas.
 

Amianto en dependencias municipales de Cerdanyola donde hay 60 trabajadores y trabajadoras realizando sus faenas

Unos sesenta trabajadores y trabajadoras de la brigada municipal de obras del ayuntamiento de Cerdanyola, realizan sus trabajos en un local con amianto, según informes del propio ayuntamiento y del Comité de Salud laboral, se constata que hay peligro para los trabajadores por la presencia del agente cancerigeno.

El riesgo se produce como consecuencia  de las deficiencias que afectan al edificio del Carrer Camp Nº 56, propiedad del ayuntamiento de Cerdanyola,y que vienen siendo denunciadas desde hace años.

Páginas