Redacció •  Catalunya •  21/11/2022

Aïda Llauradó es reivindica com l’opció útil a la seva presentació de candidata a l’alcaldia

La líder dels comuns i cap de llista de la formació va estar acompanyada de Jéssica Albiach a la seva presentació.

Aïda Llauradó es reivindica com l’opció útil a la seva presentació de candidata a l’alcaldia

Aïda Llauradó s’ha presentat públicament com candidata de Badalona En Comú Podem en un gran acte al Jardí de Ca l’Amigó acompanyada de la presidenta d’En Comú Podem, Jéssica Albiach, i la número 2 de la llista de Badalona En Comú Podem, Rosa Trenado.

Fa un parell de setmanes es va anunciar la llista de Badalona En Comú Podem de cara a les properes Eleccions Municipals que tindran lloc el 28 de maig de 2023. La candidata Aïda Llauradó, actual Segona Tinenta d’Alcaldia d’Educació, Feminismes, LGTBIQ+, Ciutadania, Participació i Agenda 2030 i regidora del Districte 3, s’ha presentat com a garantia de transformació per Badalona i capacitat de diàleg per teixir un govern ecologista, feminista i de progrés per la ciutat de Badalona.

Membres de la direcció d’En Comú Podem van acompanyar a Llauradó en aquest dia, com els diputats David Cid, Joan Mena i Joan Carles Gallego, la diputada badalonina Susanna Segovia, les responsables d’organització de Catalunya En Comú i Podem Catalunya, Agnès Petit i Maria Pozuelo, i altres representants de la formació morada.

L’acte ha omplert el Jardí de Ca l’Amigó, amb molta expectació i més de 250 persones, que van poder veure també l’entrevista de la còmica feminista Cristina Guyu a la cap de llista Aïda Llauradó. A l’entrevista amb molts tocs d’humor es va parlar de com l’alcaldable ecosocialista es va iniciar a la militància política i de molts aspectes personals i ideològics.

L’acte va finalitzar amb un míting de Llauradó on va posar en valor el procés participatiu d’escolta que portarà a terme per recollir les demandes ciutadanes pel programa electoral. «Estem preparant un programa per la Badalona del futur, escoltant les necessitats ciutadanes, i per això comptem amb totes i cadascuna de vosaltres, perquè no volem presentar un programa electoral gris i antic, volem el manual de les polítiques transformadores i innovadores, un motor de canvi necessari per a la nostra ciutat» va reivindicar l’alcaldable de Badalona En Comú Podem.


Badalona En Comú /