Redacció •  Catalunya •  27/06/2023

«A favor teu», el lema de SUMAR-ECP per la campanya del 23J

  • Vidal: “Davant del ticket electoral de PP i VOX que no tenen més proposta que la terra cremada, nosaltres proposem un país a favor que vol dir un país amb més avenços.”
«A favor teu», el lema de SUMAR-ECP per la campanya del 23J

Aquesta matí, la cap de llista per SUMAR- En Comú Podem, Aina Vidal, ha presentat el lema de la campanya de les eleccions generals del 23 de juliol. Un claim que ha titllat de ser una declaració d’intencions del tipus de campanya i del tipus polítiques que es volen dur a terme a partir del 23 de juliol, “A favor teu”.

“A favor, perquè davant del ticket electoral de PP i VOX que no tenen més proposta que la terra cremada, nosaltres proposem un país a favor que vol dir un país amb més avenços,” ha afirmat la diputada i ha afegit que davant d’una ERC i Junts que s’han resignat a perdre aquestes eleccions, els comuns surten a guanyar per aixecar un nou model de país. També, a favor, de fer una campanya en positiu i amb propostes, que enfoqui els problemes de la gent i no els problemes dels polítics, i que fugi del soroll per aportar solucions.

La candidata ha afirmat que SUMAR- En Comú Podem és l’únic vot útil per tenir una nova presidenta del Govern que estigui a favor de Catalunya, “dels nostres drets socials, lingüístics i dels avenços que fa molt temps que el país mereix,” ha detallat, davant d’aquells que es resignen a entregar Catalunya al PP i Vox. Per concloure, Vidal ha volgut afegir que tot i haver-se pogut equivocar en moltes coses, el que sí podia afirmar és que totes les polítiques que s’han fet des del Govern de Coalició i que s’estan proposant, també ara, són polítiques a favor de la gent treballadora. “Nosaltres no ens equivoquem de bàndol, i l’objectiu és guanyar per liderar aquestes polítiques a favor de la gent,” ha conclòs de manera contundent.


Sumar /