Redacció •  Catalunya •  28/10/2019

Joan Mena: “Només si Iceta torna a parlar d’indult, el PSC demostrarà que no vol pactar amb el PP”

El portaveu de Catalunya En Comú ha lamentat que la foto del Trio de Colón “s’hagi ampliat a Catalunya amb el PSC i el PSOE”.

Joan Mena: “Només si Iceta torna a parlar d’indult, el PSC demostrarà que no vol pactar amb el PP”

El portaveu de Catalunya En Comú, Joan Mena, ha afirmat aquest matí que l’única manera de saber “si el PSOE està amb la gran coalició del bipartidisme o amb una majoria progressista és que Miquel Iceta torni a defensar l’indult com va fer fa un any”.

Mena ha lamentat que “la foto del Trio de Colón s’ampliés aquest dissabte amb un actor més, el PSOE i el PSC, i s’ha preguntat per què allò que no va valer per anar a la manifestació de Colón sí que val a Catalunya. “Per què Ábalos, Iceta i Borrell no poden anar de la mà de l’extrema a Madrid, però sí que poden fer-ho quan la manifestació es convoca a Barcelona?”.

Des de Catalunya En Comú, ha dit Mena, es plantegen dues possibles respostes: “La primera és que el PSOE està tan preocupat per les eleccions que ells van convocar que estan intentant desesperadament esgarrapar vots d’un Cs en declivi. I la segona és que el PSOE està buscant reproduir la foto que vam veure ahir, PSOE-PP-Cs al proper Govern de l’Estat, i vol utilitzar Catalunya com a excusa”.

Per tot això, Mena ha demanat que, si aquest és “el full de ruta” del PSOE, “Sánchez ho expliqui ja”. “I si ens equivoquem, creiem que la manera de demostrar-ho és que Miquel Iceta torni a reclamar l’indult i accepti la nostra proposta de desbloqueig”.


Catalunya en Comú /  Joan Mena /