Redacción •  Catalunya •  03/02/2020

Mena: «La solució que necessita Catalunya és incompatible amb el govern de Torra i Aragonès»

El portaveu de Catalunya en Comú ha destacat que les aliances que han permès arribar on estem a l’Estat són les mateixes que es necessiten a Catalunya per obrir una nova etapa i frenar una dreta i una ultra dreta que es reorganitza.

Mena: «La solució que necessita Catalunya és incompatible amb el govern de Torra i Aragonès»

“Avui s’inaugura oficialment la legislatura al Congrés dels diputats, una legislatura que ja ha marcat un rumb progressista gràcies al Govern de l’Estat i que necessitarà de molta mà esquerra i diàleg per seguir avançant” ha destacat Mena.

El diputat al Congrés ha volgut assenyalar que “el diàleg no és avui només un desig dels que sempre hem estat del costat de les solucions, és l’única garantia de qui hi hagi progrés polític i social. Per aquest motiu celebrem la reunió que aquesta setmana es produirà entre el President de la Generalitat i el President del Govern”. “Aquestes aliances que ens han permès arribar on estem a l’Estat són les mateixes que necessitem a Catalunya per obrir una nova etapa i frenar una dreta i una ultra dreta que es reorganitza” ha emfasitzat Mena.

“Si el Govern de Torra i Aragonès està esgotat, més ho està la fórmula de la unilateralitat i confrontació que impedeix les aliances entre les forces de progrés. Les noves eleccions han de donar resposta als reptes de la nova dècada a Catalunya. I això és incompatible amb l’estratègia de la confrontació i del bloqueig del diàleg de Junts per Catalunya. Necessitem una nova època de solucions que sigui dialogada” ha destacat el portaveu de Catalunya En Comú.

Finalment, Mena ha explicat que “l’espai dels Comuns estem a punt per aconseguir aquests objectius. Tenim segons les últimes enquestes una fidelitat de vot molt alta i anem en pujada en quant al resultat electoral”. Tanmateix ha donat a conèixer que “al Consell Nacional de Catalunya En Comú d’aquest dissabte, 8 de febrer, donarem el tret de sortida per a l’elecció del cap de llista d’En Comú Podem a les properes eleccions catalanes, un procés que tindrem tancat el 29 de febrer amb la proclamació del o la cap de llista del nostre espai”.


Catalunya en Comú /  Joan Mena /