Redacción •  País Valencià •  24/05/2018

CGT-PV convoca una concentració per a reclamar mitjans materials, organitzatius i personals per al servei dels Agents Mediambientals

Dijous 24 de maig de 19h a 21h, la Confederació General del Treball del País Valencià ha convocat una concentració a les portes del Palau de la Música de València coincidint amb la celebració de la gala dels "Premis Levante-EMV". A la gala assistirà la Consellera d'Agricultura, N'Elena Cebrián i el President de la Generalitat, En Ximo Puig, als quals volem fer sabedors de les condicions laborals lamentables en que es troba aquest col.lectiu de funcionaris.

CGT-PV convoca una concentració per a reclamar mitjans materials, organitzatius i personals per al servei dels Agents Mediambientals

En aquesta gala es dona un premi al Servei d’Emergències 112, però els Agents Mediambientals no podem complir amb les nostres funcions de prevenció i extinció d’incendis forestals amb un servei desmantellat, hi ha companys sense vehicle, emissora, telèfon, uniforme, EPI, cartografia ni formació.

I mentres, la Conselleria anuncia als mitjans una inversió d’11 milions d’euros en prevenció d’incendis forestals destinats a VAERSA amb augment del seu personal, però es tracta de contractes temporals, fomentant la precarietat laboral i els jornals baixos.

Aquest personal precari compta amb tota classe de mitjans i organització, mentres els funcionaris són desprovistos d’allò mínim per poder treballar i no se’ls dota d’organització per a que el seu servei siga operatiu i ni se’ls crida a les reunions de coordinació de mitjans de prevenció i extinció.


CGT-PV /