Redacció •  País Valencià •  04/05/2017

Les educadores mantenen les concentracions mensuals davant la inactivitat de Marzà

Les Plataformes d'Educadores i CGT mantenen les mobilitzacions per la inactivitat del conseller d'Educació davant les reivindicacions d'aquest col·lectiu de funcionàries.

Les educadores mantenen les concentracions mensuals davant la inactivitat de Marzà

Les Educadores d’Educació Especial exigeixen que la Conselleria d’Educació els reconega el treball docent que realitzen a les escoles i instituts públics del País Valencià.

En aquest assumpte el conseller Marzà s’hi ha alineat amb les polítiques del PP i manté a les educadores excloses dels Claustres i de les reunions pedagògiques.

La Confederació General del Treball denuncia que el conseller d’Educació, Vicent Marzà, permet que les direccions dels centres incomplisquen,  de forma continuada, la normativa laboral que afecta les educadores.

CGT crida a les 800 Educadores d’Educació Especial dels centres públics del País Valencià a secundar les mobilitzacions del dijous 4 de maig.

Malgrat que porten manifestant-se des de l’inici del curs escolar, el conseller d’Educació, Vicent Marzà, es nega a reconéixer el treball docent de les educadores i, a més a més, les manté en condicions laborals il·legals a les escoles i instituts, a expenses del que dicten les direccions dels centres.

CONCENTRACIONS DIJOUS 4 DE MAIG DE 2017

CASTELLÓ:

A les 18,30 hores davant la Conselleria d’Educació (av. del Mar, 23)

VALÈNCIA

A les 18 hores davant la Conselleria Administració Pública (c. Castan Tobeñas)

ALACANT

A les 18,30 hores davant la Delegació del Govern (pl. Muntanyeta, 6)


educació /