Redacció •  País Valencià •  06/10/2016

CGT: «Només amb educadores és possible la integració a les escoles»

Avui la Confederació General del Treball ha mantigut una reunió amb la presidenta de la FAPA Penyagolosa de Castelló, Sílvia Centelles, per a explicar els motius de les mobilitzacions de les Educadores d'Educació Especial que promouen CGT i les Plataformes d'Educadores.

CGT: «Només amb educadores és possible la integració a les escoles»

El representant de CGT en la Generalitat, Víctor Tormo hi ha transmès a la FAPA Penyagolosa que les educadores es senten menyspreades per la Conselleria d’Educació. «Malgrat que sense educadores no hi ha integració ni escola inclusiva, el conseller Marzà segueix la política dels predecessors i manté en precari a les educadores d’educació especial«, ha relatat Tormo.

En la reunió s’ha informat la FAPA de les concentracions previstes el dijous 6 d’octubre. Les mobilitzacions pretenen visibilitzar a les  900 educadores d’educació especial que treballen a les escoles i instituts públics.

CGT i les Plataformes d’Educadores d’Educació Especial de València i Alacant han convocat concentracions el pròxim 6 d’octubre. A Castelló, davant de la Conselleria d’Educació, a les 18:30 h. A Alacant davant de la Conselleria d’Educació, a les 18 h. I a València davant de la Conselleria d’Administració Pública, a les 18 h.

6-o País Valencià: Concentracions de les educadores d’educació especial contra la precarietat amb el lema “Volem deixar de ser invisibles”


CGT /  educació /  educadores d'educació especial /