Redacción •  País Valencià • 07/12/2016

El FEU-València organisa activitats reivindicatives per fer front als atacs a l’ensenyament públic

El FEU-València, juntament amb la PDEP, el FdE, ACC, BEA i XiV, organitzen activitats reivindicatives al mes de desembre per fer front als atacs a l’ensenyament públic.

El FEU-València organisa activitats reivindicatives per fer front als atacs a l’ensenyament públic

L’Educació Pública continua sent retallada, i els estudiants ens organitzem front aquests atacs. La LOMCE i les seues revàlides continuen precaritzant, elititzant i mercantilitzant l’ensenyament de qualitat i en valencià. És per això que el FEU-València participa a les reivindicacions de les Jornades de Lluita.

 

Les Jornades començaren el dilluns 5 de novembre amb una concentració amb un minut de silenci i la lectura d’un manifest a les portes de l’institut Lluís Vives. No obstant, s’han calendaritzat diverses activitats més.

 

El dia 7 de desembre a les 14:30 està programat un minut de silenci a la Facultat de Filosofia, i el dimarts 12 a les 20:00 està prevista una xocolatada a la facultat de Magisteri, al campus de Tarongers.

 

Aquestes activitats culminaran a la manifestació unitària del 13 de desembre a les 19:00 a la plaça de Sant Agustí. Totes aquestes activitats pretenen mostrar el rebuig de la comunitat educativa front les lleis i mesures que ataquen l’Educació Pública i als estudiants de famílies treballadores.

 


Conselleria d'Educació Valencia /  educació /  educació pública /  Redacción /  Valencia /