Redacció •  Catalunya •  16/01/2019

Catalunya en Comú Podem mostra el seu “rebuig contundent” a l’operatiu policial “desproporcionat” a Girona

La portaveu del grup, Susanna Segovia, demana explicacions per les detencions de càrrecs electes “sense ordre judicial” i defensa no paralitzar l’activitat parlamentària.

Catalunya en Comú Podem mostra el seu “rebuig contundent” a l’operatiu policial “desproporcionat” a Girona

La portaveu del grup parlamentari de Catalunya en Comú Podem, Susanna Segovia, ha mostrat avui el seu “rebuig contundent” de l’operatiu policial a Girona que ha acabat amb la detenció de diverses persones, entre elles els alcaldes de Celrà i Verges. Segovia ha qualificat de “desproporcionada” l’operació i ha demanat explicacions per unes actuacions policials realitzades “sense ordre judicial contra càrrecs electes”. “Compartim la preocupació i l’alerta sobre la manera com s’ha dut a terme aquest operatiu”, ha assenyalat.

La diputada ha sostingut que després que els grups independentistes abandonessin les comissions parlamentàries aquest matí “no es donaven les condicions per desenvolupar els debats i les votacions”. Davant d’això, i de la “situació d’excepcionalitat que afecta a la vida política”, ha defensat no paralitzar l’activitat parlamentària. “No entenem com aturar l’activitat parlamentària pot ajudar a millorar la situació”, ha dit.


Catalunya en Comú-Podem /  Susanna Segovia /