Redacción •  Vivienda •  21/11/2022

Can Sanpere disposada a traslladar-se temporalment per facilitar l’inici de l’expropiació si l’ajuntament garanteix 5 condicions

Hem pres la decisió en l’assemblea extraordinària celebrada aquest diumenge, i la presentarem a l’Equip de Govern de l’Ajuntament a la reunió prevista aquest dimecres.

Can Sanpere disposada a traslladar-se temporalment per facilitar l’inici de l’expropiació si l’ajuntament garanteix 5 condicions

Després de mesos de reunions amb l’Ajuntament, conscients de la manca d’avenços substancials, per tal de desbloquejar la situació i culminar l’expropiació de Can Sanpere, fem un nou esforç oferint la màxima col·laboració per aconseguir un Can Sanpere 100% públic i comunitari.

Malgrat considerar que és viable mantenir les activitats a l’espai mentre dura el procés d’expropiació, enderroc i rehabilitació, movem fitxa per no ser obstacle i demanem alternatives i compromisos a l’Ajuntament.

Can Sanpere està disposada a traslladar-se fora de l’espai en el moment d’inici de l’expropiació, però no abans, com a garantia que es dugui a terme. Reclamem la signatura d’un conveni de cessió d’ús del nou Can Sanpere rehabilitat i un espai alternatiu on desenvolupar les nostres activitats de manera conjunta i autogestionada mentre duren les obres d’enderroc i rehabilitació.

Des de l’associació Can Sanpere, havent sumat més de 350 sòcies en un mes, reclamem a l’Ajuntament iniciar trobades periòdiques per definir i fer seguiment de l’enderroc, la rehabilitació i els futurs usos del BCIL, on l’associació també participi.

inalment, demanem als serveis socials que ofereixi alternatives habitacionals per les persones en situació de vulnerabilitat que viuen a les cases de la finca.

Us continuarem mantenint informades sobre l’evolució de les converses i negociacions amb l’Ajuntament, i si voleu donar un cop de mà, us convidem a venir a l’assemblea ordinària setmanal de cada diumenge a les 18h a Can Sanpere.

Can Sanpere, 21 de novembre del 2022.


Can Sanpere /