Redacció •  Catalunya •  06/04/2022

Can Sanpere va a Barcelona

Divendres 8 d´Abril. 10.30h – Antiga Massana (c/ floristes de la rambla 1, bcn).

Can Sanpere va a Barcelona

CONVOQUEN AL MOVIMENT POPULAR DE TOT EL PAÍS A UNA ACCIÓ DE SUPORT PER ATURAR EL DESALLOTJAMENT

La problemàtica a l’històric recinte fabril de Premià de Mar no s’atura: nou episodi del conflicte urbanístic i social entre la propietat, Núñez y Navarro, i el moviment popular que defensa Can Sanpere i ha aconseguit que s’aprovi l’expropiació de la finca.

El passat 4 de març, fruit de la pressió i la mobilització exercida per la resistència a Can Sanpere, el jutjat de 1a instància nº5 de Mataró decidia suspendre la diligència de data oberta de desallotjament, activa des de principis de gener. Ni tan sols un mes després, la mateixa jutgessa va decidir fixar una nova ordre de data oberta de llançament, activa des del 18 de març. Aquesta data oberta és la tercera en poc més d’un any.

El desallotjament es fixa a instàncies de la propietat, Núñez y Navarro, que no desisteix de la voluntat de recuperar la possessió de l’espai, malgrat que el procés d’expropiació està més avançat que mai.

Aquesta vegada, però, el conflicte sortirà de les fronteres de Premià de Mar per traslladar-se a Barcelona.

Després de dos setmanes de resistència, de nou, a l’espai, Can Sanpere busca el suport del moviment per l’habitatge i el moviment popular a Barcelona i de tot el territori, fent una crida a per una acció de suport que esperen massiva.

HI HAURÀ RESPONSABLES DE PREMSA PER ATENDRE-LA DURANT L’ACCIÓ, US HI ESPEREM


Can Sanpere /  desalojos /