Redacció •  Catalunya •  31/08/2021

Tècnics en Lluita i Salvem les Ambulàncies: reunió amb tots els sindicats i plataformes del sector a Catalunya

Des de Tècnics en Lluita i Salvem les Ambulàncies hem convocat una reunió amb tots els sindicats i plataformes del sector a Catalunya el pròxim 3 de setembre a les 10 del matí a l’Ateneu Enciclopèdic Popular situat al carrer de la Reina Amàlia, 38 de Barcelona. La reunió serà retransmesa en directe per la plataforma YouTube.

Tècnics en Lluita i Salvem les Ambulàncies: reunió amb tots els sindicats i plataformes del sector a Catalunya

La temàtica a tractar és la internalització del servei d’ambulàncies per part del govern de Catalunya i el departament de salut a l’empresa pública SEM.

Les treballadores i treballadors hem dit prou a un sector que no sosté més la precarització i la poca o nul·la eficàcia del sistema mitjançant empreses privades. No aguantem més, i mitjançant la unió de tots i totes, no descartem fins i tot, parar totes les ambulàncies de Catalunya. No se sap el que es té, fins que es perd.

Aquesta reunió és un esdeveniment únic, al qual s’uneix el servei d’ambulàncies, 112 i 061 per a dur a terme accions contundents. Fins i tot, la parada indefinida incomplint els serveis mínims fins que el govern se senti a negociar la internalització. Estem cansades i cansats de ser menyspreats.

Intentarem el diàleg, però si no es pot, utilitzarem altres vies sense que ens tremoli el pols.

#TotSomSEM


CGT Catalunya /