Redacción •  Catalunya •  11/05/2024

CCOO valora positivament l’acord assolit a Llansà, que garanteix plenament els drets de la plantilla

  • L’acord posa fi a la vaga que ha mantingut la plantilla des del passat 29 d’abril.
CCOO valora positivament l’acord assolit a Llansà, que garanteix plenament els drets de la plantilla

CCOO d’Indústria ha valorat positivament l’acord reeixit entre la plantilla i la direcció de *Llansà, amb la mediació de la Inspecció de Treball de Girona, ja que «garanteix plenament els drets de la plantilla, amb l’aplicació del conveni col·lectiu».

Un acord que aquest divendres ha estat ratificat per unanimitat pel conjunt de treballadors i treballadores, i que, segons la central sindical, ha estat possible gràcies a la pressió de la vaga que han estat duent a terme des del passat 29 d’abril. «Amb aquest acord es posa fi al conflicte obert a l’empresa», apunten des de CCOO.

L’acord estableix que les persones treballadores podran triar 3 dies de lliure disposició durant l’any 2024 i 2025, amb l’únic condicionant de l’ordre de sol·licitud perquè no es pari l’activitat productiva a causa del gaudi d’aquests dies.

Quant al sobrant de temps addicional per a aquests dos anys (2024-2025) per la reducció de jornada establerta en el conveni col·lectiu, s’ha pactat que es farà una reducció diària dels minuts que corresponguin en la jornada laboral anual establerta, sempre al final de la jornada, de manera que s’avançarà l’hora de sortida.


Sindicalismo /