Redacción •  Catalunya •  23/05/2018

Elisenda Alamany: “No hi ha cap motiu per allargar el 155”

La portaveu de CatECP considera “irresponsable” que PP, PSOE i Ciutadans estiguin “embrancats a veure qui colpeja més fort Catalunya”.

Elisenda Alamany: “No hi ha cap motiu per allargar el 155”

La portaveu de Catalunya en Comú Podem, Elisenda Alamany, ha lamentat avui en roda de premsa l’acord del govern del PP amb Ciutadans i PSOE per allargar l’aplicació de l’article 155. “Sempre hem defensat que calia un president i un Govern per acabar amb el 155, i ara no hi ha cap motiu per allargar l’aplicació d’aquest article”, ha dit la portaveu. També ha considerat que “és lamentable que l’estratègia d’allargar el 155 la lideri Ciutadans, que està marcant la línia al PP i el PSOE per intentar canviar les regles de joc a mig partit”.

Alamany ha qualificat “d’irresponsable” que PP, PSOE i Ciutadans estiguin “embrancats en veure qui colpeja més fort Catalunya”. “Sánchez va guanyar les primàries fa un any amb un discurs de la plurinacionalitat i ara defensa que es mantingui intervingut l’autogovern”, ha sostingut. “Va protagonitzar unes primàries contra Susana Díaz i ara lamentablement s’hi assembla molt”, ha reblat.

Per últim, la portaveu ha defensat que els consellers nomenats per Torra haurien de tenir els seus drets polítics “garantits” i per tant no hauria d’existir “cap raó ni obstacle per caminar cap a la conformació d’un Govern i per arrencar la legislatura”.


Catalunya en Comú-Podem /  Elisenda Alamany /