Redacción •  Catalunya •  20/06/2018

Domènech demana a Torra que afronti un “diàleg intern” a Catalunya que “ens faci forts com a país” en una relació “de tu a tu” amb l’Estat

El president de Catalunya en Comú Podem insta el president de la Generalitat a afrontar “un veritable diàleg amb l’Estat” amb l’objectiu de construir una relació bilateral i recuperar les lleis suspeses pel TC.

Domènech demana a Torra que afronti un “diàleg intern” a Catalunya que “ens faci forts com a país” en una relació “de tu a tu” amb l’Estat

El president del grup parlamentari de Catalunya en Comú Podem, Xavier Domènech, ha demanat avui al president de la Generalitat, Quim Torra, que afronti “un diàleg intern” entre les forces polítiques i socials catalanes que “ens faci forts com a país”. Domènech ha defensat que cal posar al voltant de la taula “tots els partits i entitats que s’han implicat, de forma diversa, en aquest conflicte i en propostes de sortida”.

Segons Domènech, només es podrà establir un veritable diàleg “de tu a tu” entre Catalunya i l’Estat si abans s’identifiquen els grans “consensos” de país. Per això, ha plantejat la conformació d’un espai de trobada que permeti intercanviar “quines propostes té cadascú”. Només així, ha defensat, es podrà “parlar de tu a tu a l’Estat”.   

En la sessió de control al Govern, el president de CatECP ha instat Torra a establir una “relació bilateral” per tal de, entre d’altres objectius, “recuperar” les lleis catalanes suspeses pel Tribunal Constitucional.


Catalunya en Comú-Podem /  Xavier Domènech /