Redacció •  Catalunya •  09/12/2017

El senador Iñaki Bernal visita la campanya de Catalunya en Comú-Podem a Badalona

El senador d'Units Podem per Izquierda-Ezkerra de Navarra va visitar la carpa informativa de Catalunya en Comú-Podem als encants de Montigalà.

El senador Iñaki Bernal visita la campanya de Catalunya en Comú-Podem a Badalona

Aquest matí la parada informativa de Catalunya a Comú-Podem a Montigalà ha rebut la visita del senador d’Units Podem per Navarra Iñaki Bernal Lumbreras. Ens ha explicat com des del Senat es va votar l’article 155 i com afecta el model territorial, a més de donar suport als companys i companyes presents. Aquestes són algunes de les seves paraules:

«Dia de campanya amb el grup de Catalunya a Comú-Podem, hem coincidit en el mateix lloc amb les parades de PP i Ciutadans, davant el model de la imposició del 155, de les retallades de drets laborals i socials, de la corrupció i de la confrontació identitària que representen, Catalunya en Comú-Podem representa la dignitat de la majoria social i treballadora catalana, de la lluita organitzada per revertir les polítiques austericides, posant a les persones i el rescat social com a eix programàtic, confrontant des d’una perspectiva d’esquerres , feminista, anticapitalista i ecologista.

L’ambient al grup de Catalunya en Comú-Podem és molt agradable, persones d’EUiA, PODEM, ICV… treballant colze amb colze, persona a persona, vot a vot, persona a persona, fins el dia 21.”
Dissabte continuem, a partir de les 10h, als Encants del Turó Caritg i a les 17h al Pg de la Salut amb la visita de Marta Ribas Frías candidata nº 4 per la llista de Barcelona.


Catalunya en Comú-Podem /