Redacció •  Catalunya •  01/06/2017

Els treballadors del Magatzem de MEDELA a Rubí acusen l´empresa de tracte discriminatori

Els treballadors del magatzem que la multinacional Medela té a Rubí, afirmen que fa anys que tenen el sou pràcticament congelat, tot i haver sol·licitat de forma reiterada a l'empresa augments de salari.

Els treballadors del Magatzem de MEDELA a Rubí acusen l´empresa de tracte discriminatori

En canvi, cada any, Medela ha incrementat facturació i vendes, fins a més de 11 milions d’euros en 2016, amb el que l’empresa ha doblat la seva facturació en 5 anys. Això suposa més treball per al magatzem que l’empresa té actualment al Vallès Occidental, on el va traslladar l’any passat, doblant la seva capacitat davant l’increment de comandes.

Els treballadors afirmen que en tots els departaments de Medela s’incrementen sous, excepte al magatzem.

Aquest any hi ha hagut increments entre el 5 i el 15% depenent dels departaments, deixant al magatzem amb els salaris congelats.

L’empresa es va reunir amb els treballadors i representants de CNT i es va negar a revisar els sous almenys a curt termini, insinuant fins i tot la possibilitat d’externalitzar el servei de logística.

Per al Sindicat CNT, al qual pertanyen els treballadors de logística i magatzem, haurien de tenir almenys les mateixes increments de sou que les altres seccions de l’empresa.

El sindicat contactarà amb altres magatzems logístics de Medela a Europa per veure si es repeteixen aquests patrons en altres delegacions, alhora que emplaça de nou a l’empresa a reconsiderar la seva postura intransigent envers els treballadors de magatzem.


CNT /