Redacción •  Catalunya •  27/02/2023

Mena: “votar a favor d’aquesta esmena és votar a favor de què Catalunya no tingui pressupost.”

  • El portaveu ha fet una crida a participar en la manifestació contra els macroprojectes del pròxim dissabte a Barcelona.
Mena: “votar a favor d’aquesta esmena és votar a favor de què Catalunya no tingui pressupost.”

Aquesta matí, el portaveu de Catalunya en Comú, Joan Mena, ha començat la roda de premsa fent una valoració de la manifestació que va recórrer ahir els carrers de Sabadell per plantar cara el quart cinturó, “ahir a la manifestació es va demostrar que el Quart Cinturó no és només una infraestructura caducada, sinó que no genera cap mena de consens amb el territori,” ha clamat. El sabadellenc ha destacat la mobilització de més de 4.000 persones per dir no al quart cinturó, i ha afirmat que “això no acaba aquí” i ha fet una crida a la manifestació del proper dissabte 4 de març a Barcelona, “tornarem a dir alt i clar la transformació de Catalunya no serà a cop de macroprojecte.” El portaveu ha estat molt contundent quan ha afirmat que la manifestació d’ahir és un avís a navegants per aquells que volen incloure els macroprojectes als pressupostos per la porta del darrere. “Catalunya no serà el paradís dels macroprojectes que alguns desitgen. I, per tant, que ho tingui clar a Junts, però també al PSC: votar a favor d’aquesta esmena és votar a favor de què Catalunya no tingui pressupost,” ha afirmat Mena.

En segon lloc, el diputat ha fet una valoració sobre la moció de censura al Govern de l’Estat que presenta avui Vox. Primer, ha volgut enviar un missatge de tranquil·litat a tota la població, afirmant que per moltes mocions de censura que presenti Vox, no farà retrocedir ni un pas en l’avenç de drets socials i de millora de les condicions de vida de la gent que s’està posant en marxa des del Govern de l’Estat. “Davant la seva moció de censura, seguirem apujant el salari mínim, seguirem lluitant aconseguint nous drets per a les dones i el col·lectiu LGTBI+ així com apostant per l’agenda del diàleg,” ha exclamat. Per concloure, ha ironitzat afirmant que la moció Tamames és “la demostració del fracàs d’una dreta que no té res més a oferir que tornar 40 anys enrere.”


Barcelona /