Redacción •  Catalunya •  08/06/2024

CCOO de Catalunya exigeix la retirada immediata del tancament de quiròfans i llits dels diferents hospitals de Catalunya

  • CCOO han manifestat la seva total disconformitat con el tancament de 272 llits i el 90% de l’activitat quirúrgica programada durant els mesos d’estiu.
CCOO de Catalunya exigeix la retirada immediata del tancament de quiròfans i llits dels diferents hospitals de Catalunya

La Federació de Sanitat de CCOO de Catalunya reclama al Departament de Salut i en el Govern de la Generalitat de Catalunya que facin marxa enrere en la decisió d’aplicar retallades en diferents hospitals i serveis d’atenció primària del nostre país.

Després de l’anunci aquesta setmana de noves retallades a la Vall d’Hebron, l’hospital més gran de Catalunya, que suposen el tancament de 272 llits i el 90% de l’activitat quirúrgica programada durant els mesos d’estiu, des de CCOO han manifestat la seva total disconformitat, així com amb la resta de retallades que s’han anunciat a altres hospitals i serveis d’atenció primària de Barcelona.

Des de CCOO valoren que la ciutadania i el personal que treballa a la sanitat no es poden veure afectats per la manca d’aprovació dels pressupostos del 2024. A més, han recordat que «la salut és un bé essencial i caldria demanar els crèdits necessaris per a mantenir una assistència sanitària òptima».

La central sindical ha destacat que les llistes d’espera es troben en una situació inassumible des de la crisi sanitària provocada per la COVID-19.


Sindicalismo /