Redacció •  País Valencià •  18/01/2024

Compromís planteja que la comissió d’investigació del sector públic instrumental incloga la gestió del PP fins 2015

Baldoví: “És molt cínic que la dreta i l’extrema dreta proposen investigar en el parlament i es deixen fora el període en què tants casos de corrupció ha hagut de ser oberts per la justícia”

Compromís planteja que la comissió d’investigació del sector públic instrumental incloga la gestió del PP fins 2015

El grup parlamentari Compromís ha registrat en les Corts una petició de Creació d’una Comissió d’investigació sobre les irregularitats comeses en el sector públic instrumental de la Generalitat Valenciana des de la creació de cada entitat fins l’actualitat, tot incloent aquelles entitats del sector públic instrumental extingides.

Esta iniciativa és la resposta de la coalició a la petició de comissió d’investigació registrada hui pel PP i Vox que deixa fora el període anterior al del govern del Botànic.

Com explica el síndic Joan Baldoví, “tots els valencians sabem com ha gestionat el PP les entitats del sector públic sempre que ha governat: amb corrupció, enxufisme, i mangarrufes per tots els llocs. I no ho diem només Compromís, ho diuen els jutges amb tots els casos de corrupció que s’estan investigant”.

“Per això ens sembla molt cínic que ara proposen investigar el sector públic, però, oh casualitat!, es deixen fora el període quan governava el PP. Davant això des de Compromís diem: investiguem-ho tot. Investiguem tot el sector públic des de la seua creació. Amb llums i taquígrafs. Si el PP i Vox voten en contra de la nostra proposta d’investigar-ho tot demostraran que no busquen la veritat sinó ocultar les seues vergonyes”, ha assenyalat Baldoví.


Corrupción PP /