Redacción •  Catalunya •  20/12/2018

Susanna Segovia insta Torra a posar l’agenda social sobre la taula de la reunió i demana a Sánchez que sigui “valent” i faci una proposta per Catalunya

La portaveu dels comuns al Parlament reclama que “el diàleg no tingui marxa enrere” i es continuï avançant en una “relació de bilateralitat”.

Susanna Segovia insta Torra a posar l’agenda social sobre la taula de la reunió i demana a Sánchez que sigui “valent” i faci una proposta per Catalunya

La portaveu de Catalunya en Comú Podem, Susanna Segovia, ha fet una crida avui al president de la Generalitat, Quim Torra, perquè posi l’agenda social sobre la taula a la reunió entre Governs que tindrà lloc aquest dijous a Barcelona. Segovia ha defensat que la trobada hauria de ser “una oportunitat per a metges, mestres, funcionaris i bombers que han sortit durant la Tardor Calenta reclamant solucions” i ha demanat que de la reunió en surtin “acords i propostes per a que el diàleg no tingui marxa enrere” i es continuï avançant en una “relació de bilateralitat”.

“Si Torra no vol passar a la història com el pitjor president de la Generalitat li exigim que representi Catalunya en aquesta reunió i aprofiti per aconseguir els pressupostos socials que necessita Catalunya”, ha afegit la diputada.

La portaveu dels comuns al Parlament ha exigit al president del govern de l’Estat, Pedro Sánchez, que sigui “valent” i faci una proposta per Catalunya que, ha subratllat, “inevitablement ha de passar pel dret a decidir i per donar la veu a la ciutadania”. Aquesta proposta, ha dit, “no pot quedar supeditada ni al tempos judicials ni a les pressions dels barons”. Així mateix, ha instat a Sánchez a defensar els Pressupostos Generals de l’Estat i a que aporti “el finançament que Catalunya necessita”.

Fi de la vaga de fam

Sobre la fi de la vaga de fam dels presos polítics, la portaveu de CatECP ha mostrat el seu “respecte i suport” a la decisió i ha recalcat que “el judici els necessitarà forts i plenes condicions físiques i mentals”.


Catalunya en Comú-Podem /  Pedro Sánchez /  Quim Torra /