Redacción •  Catalunya •  17/02/2020

Mena: «Exigim al Govern que comparteixi amb En Comú Podem l’estratègia que vol dur a la taula de diàleg»

El portaveu de Catalunya en Comú ha explicat que “volem saber si és només Quim Torra qui es nega a parlar de finançament, de rodalies i d’hospitals o si és una estratègia compartida amb ERC”.

Mena: «Exigim al Govern que comparteixi amb En Comú Podem l’estratègia que vol dur a la taula de diàleg»

Mena ha destacat que “aquest cap de setmana Quim Torra ha tornat a demostrar que JxCat no té intenció ni capacitat de liderar la taula de diàleg”. En referència a les declaracions de Torra on deia “que ningú pretengui que parlem de Rodalies a la taula de diàleg amb el govern espanyol”, Mena ha remarcat que “com si fos contradictori abordar el conflicte polític i llibertat dels presos i les preses a la vegada que es torna a Catalunya allò que se’ns deu en diners i inversions”. “Després d’aquestes declaracions, exigim al Govern que comparteixi amb En Comú Podem l’estratègia que vol dur a la taula de diàleg” ha emfasitzat Mena.

El també diputat ha explicat que “volem saber si és només Quim Torra qui es nega a parlar de finançament, de rodalies i d’hospitals o si és una estratègia compartida amb ERC”. «Si no és així emplacem a ERC que es desmarqui i a treballar una estratègia conjunta que impedeixi que JxCat faci volar pels aires l’oportunitat d’un acord que ens faci avançar tant nacionalment com socialment” ha dit Mena.

Finalment el portaveu de CatComú ha fet menció a la proposta de VOX de realització de proves de nivell que acreditin el coneixement del castellà “després del veto parental, VOX vol veto plurinacional. L’ultra dreta és la major amenaça a la convivència que tenim. La seva idea d’Espanya és tan petita que no caben ni els seus votants” És per aquest motiu que “cal que el govern blindi la plurinacionalitat” ha assenyalat Mena.


En Comú Podem /  Joan Mena /