Redacció •  Catalunya •  29/07/2019

Mena: “Iceta ha de decidir amb qui vol ballar, amb la dreta o amb En Comú Podem”

El portaveu dels comuns fa una crida a “deixar de banda els retrets i iniciar una negociació per acordar un govern de coalició”.

Mena: “Iceta ha de decidir amb qui vol ballar, amb la dreta o amb En Comú Podem”
Després de la investidura fallida de la setmana passada, el portaveu de Catalunya en Comú, Joan Mena, ha fet una crida a “deixar de banda els retrets, passar pàgina i iniciar una negociació per acordar un govern de coalició, que seria el millor per a la gent i per Catalunya”. En roda de premsa aquest matí, Mena ha dit que la investidura fallida va ser “un fracàs col·lectiu del conjunt de les esquerres, que hem de fer autocrítica”, però també ha demanat mirar endavant.
 
El portaveu, a més, ha afirmat que Catalunya és i hauria de ser un motor de canvi al conjunt de l’estat, i ara és moment de demostrar-ho”. En aquest sentit, ha concretat que “els comuns i el PSC hem de col·laborar per desencallar la situació”. “Sabem que molts socialistes, votin a qui votin, volen un govern de coalició, per això demanem als companys i companyes del PSC que treballin amb nosaltres per aconseguir-ho».
 
En aquesta línia, Mena ha emplaçat a Miquel Iceta a assumir un paper important. “Iceta ha de decidir amb qui vol ballar, amb la dreta que representa Cs i Rivera o si vol un acord amb Unidas Podemos i En Comú Podem”, ha dit el portaveu, que ha afegit que “ens agradaria que tornés l’Iceta de la campanya, aquell que tenia clar que un govern de coalició és bo per a Catalunya i per a la gent, i que no estava disposat a facilitar un govern amb la dreta”.
 
“No li podem dir a la gent que ha votat malament”, ha conclòs el també diputat al Congrés davant del risc d’una repetició electoral. “No podem esgotar la paciència de la ciutadania, tenim la responsabilitat de posar-nos d’acord, encara hi som a temps”.

En Comú Podem /  Joan Mena /