Redacció •  Catalunya •  08/10/2017

El municipalisme, la radicalitat democràtica i els béns comuns omplen el Municilab

Més de 500 persones participen als debats i tallers creatius de la primera edició d'aquestes jornades de reflexió organitzades per l'Escola del Comú.

El municipalisme, la radicalitat democràtica i els béns comuns omplen el Municilab

Més de 500 persones han participat en els debats i tallers de la primera edició del Municilab, un espai de reflexió organitzat per l’Escola del Comú que avui tanca les seves portes. Durant dos dies uns 100 ponents han omplert la programació, han tractat quatre temes principals: municipalisme, radicalitat democràtica, defensa i producció de béns comuns, i producció, difusió i hegemonia cultural.

Avui s’ha celebrat l’acte de cloenda amb un ràdio show que ha comptat amb la participació de Marina Subirats, Antonia Folguera, Jordi Oliveras, Alicia Murillo i Marta Flich, que han parlat sobre les noves formes de producció i gestió de la cultura per transmetre nous valors i imaginaris. I com a punt final, els participants han pogut gaudir de les actuacions de Nakany Kanté, Joe Crepúsculo i DJ Bzzzbip.

L’acte inaugural va tenir lloc ahir a la tarda amb Susan George, Yayo Herrero i Ada Colau, amb la participació de més de 800 persones. Durant les jornades, que s’han celebrat al Campus de la Ciutadella de l’Universitat Pompeu Fabra, s’han realitzat més de 30 sessions de debat i reflexió; tallers de creativitat i acció col·lectiva, activitats paral·leles promogudes per candidatures municipalistes i entitats diverses; una fira editorial independent; presentacions de publicacions i projectes audiovisuals amb la participació dels autors i les autores; i un programa d’activitats per a la canalla i espai de cures per a nenes i nens.


Catalunya en Comú /