Redacción •  Catalunya •  05/10/2017

Municilab adapta i modifica el contingut de les jornades al moment polític que viu el país

Susan George, Yayo Herrero i Ada Colau intervindran en l'acte inaugural que versarà sobre “Drets, llibertats i sobiranies. Reflexions des del municipalisme”.

Municilab adapta i modifica el contingut de les jornades al moment polític que viu el país
Barcelona En Comú organitza pels dies 6 i 7 d’octubre Municilab, un espai de reflexió, creació i acció al voltant del paper de les ciutats i les noves formes de fer polítiques de proximitat i transformació social. Després dels fets ocorreguts l’1 d’octubre i de la jornada d’aturada general del dia 3, l’organització ha considerat adaptar alguns dels continguts de la jornada a la situació política que viu el país.
 
L’acte inaugural, el 6 d’octubre a les 20 hores, comptarà amb la presència de Susan George, Yayo Herrero i Ada Colau, que exposaran la seva visió al voltant dels drets, les llibertats i les sobiranies i quin és el paper dels municipis per defensar-les i enfortir-les. Temes rellevants després de l’escalada repressiva i la violència exercida per part de les forces de seguretat de l’Estat per intentar impedir la mobilització de l’1 d’octubre.
 
Municilab és una trobada vinculada a l’Escola del Comú del Barcelona En Comú i es celebrarà des del divendres al migdia i durant tot el dissabte al campus Ciutadella de la Universitat Pompeu Fabra. Per a aquesta primera edició, més de 400 persones ja s’han inscrit a les jornades. Hi ha previstes més de 30 sessions de debat i reflexió; dos grans actes públics; tallers de creativitat i acció col·lectiva per guanyar la batalla del dret a l’habitatge, activitats paral·leles promogudes per candidatures municipalistes i entitats diverses; una fira editorial independent; presentacions de publicacions i projectes audiovisuals amb la participació dels autors i les autores; un programa d’activitats per a la canalla i espai de cures per a nenes i nens; i una festa final amb les actuacions de Nakany Kanté, Joe Crepúsculo i DJ Bzzzbip.
 
Us podeu descarregar el dossier de premsa: https://municilab.cat/sites/default/files/dossier_de_premsa_municilab.pdf

CONVOCATÒRIA

ACTE
Acte públic inaugural: “Drets, llibertats i sobiranies. Reflexions des del municipalisme”
Amb: Susan George, Yayo Herrero i Ada Colau
 

DATA
6 d’octubre
HORA
20:00 H
LLOC
Campus Ciutadella de la Universitat Pompeu Fabra. Pati de l’edifici Jaume I
ACREDITACIONS
 
Els actes es podran seguir en directe mitjançant streaming. Els vídeos es trobaran al web de Municilab i al canal Youtube de Barcelona En Comú.

A més, podeu consultar tota la informació de Municilab a la web: https://municilab.cat

 


Ada Colau /  Barcelona en Comú /  Susan George /  Yayo Herrero /