Redacció •  Catalunya •  01/07/2017

Catalunya en Comú i Esquerra Republicana es reuneixen per tractar la situació política a Catalunya

La trobada s'emmarca en la ronda de presentacions de la nova formació a les forces progressistes de Catalunya. També hi ha previstes reunions amb la CUP i el PSC.

Catalunya en Comú i Esquerra Republicana es reuneixen per tractar la situació política a Catalunya

El Coordinador General de CatComú, Xavier Domènech, i la portaveu i Coordinadora de Comunicació, Elisenda Alamany, s’han trobat aquest matí amb el President d’ERC, Oriol Junqueras, i la Secretària General, Marta Rovira, en el marc de la ronda de presentacions del nou espai polític i social dels comuns a les forces progressistes de Catalunya. L’objectiu de la reunió, que ha tingut lloc a la seu dels republicans, ha estat presentar la nova formació i buscar punts en comú en qüestions com les polítiques socials, la radicalitat democràtica i la lluita contra la corrupció. La trobada també ha servit per abordar la situació política de Catalunya, l’anunci de referèndum l’1-O per part del Govern de la Generalitat i els reptes que enfronta el país en els propers mesos.

Aquesta tarda Catalunya en Comú es reunirà amb la CUP. Per part de CatComú hi acudiran Domènech, el Coordinador d’Anàlisi, Polítiques Públiques i Programa, Marc Parés, i la Coordinadora de Municipalisme, Susanna Segovia. En representació de la CUP hi assistiran el portaveu del Secretariat Nacional, Quim Arrufat, i els diputats al Parlament Anna Gabriel i Albert Botran.

Per la setmana vinent hi ha prevista una trobada amb el PSC a la que per part de CatComú acudiran Domènech, el Coordinador de Relacions Internacionals, Ernest Urtasun, i la Coordinadora de Societat Civil i Moviments Socials, Lucía Martín. En representació del PSC hi haurà el Primer Secretari, Miquel Iceta, i el Secretari d’Organització, Salvador Illa.


Catalunya en Comú /