Redacción •  Cultura •  09/11/2016

Teresa Forcades al Festival Cinema Ciutadà Compromés 2016, participarà en la projecció del documental “y sin embargo se mueve”

Teresa Forcades és coneguda per les seues posicions crítiques amb la gestió de la grip A per part d'institucions sanitàries com l'Organització Mundial de la Salut i les empreses farmacèutiques productores de les vacunes. Ha denunciat el que ella considera crims i abusos comesos per la indústria farmacèutica. És una de les promotores, juntament amb Arcadi Oliveres, del moviment Procés Constituent a Catalunya.

Teresa Forcades al Festival Cinema Ciutadà Compromés 2016, participarà en la projecció del documental “y sin embargo se mueve”

Dimecres 9 de novembre a les 18h, en el saló d’actes de la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació de la Universitat de València (Avgda. Blasco Ibañez, 32) es projectarà el documental “Y sin embargo se mueve” amb lla presentació i participació en el col·loqui posterior de:

Teresa Forcades, participant en el documental.

Nelo Martínez, Director de la pel·lícula.

Francesc Martínez Gallego, Vicedegà de la Faculñtat

Jose Ignacio Pastor, Director del Festicval CCC

Enric Valero, representant de la Xarxa d’Entitats del País Valencià i representants de la PAH i Iaio flautes.

 

El documental Y sin embargo se mueve, las luchas que trajeron futuro” és un documental finançat per més de 400 mecenes, presentat per Willy Toledo i amb la coproducció d’Esther García Produccions. Un documental que aprofundeix en les resistències i les alternatives a l’actual crisi econòmica i política.

 

Una projecció inclosa en la 2ª edició del Festival Cinema Ciutadà Compromès, fet amb la col·laboració i el micromecenatge en valencià, social i reivindicatiu: www.festivalccccom. Un audiovisual totalment congruent amb l’esperit del Festival , que dona veu a protagonistes com :

Ada Colau, Julio Anguita, Ignacio Escolar, Pablo Iglesias, Diego Cañamero, Nines Maestro, Miren Etxezarreta, Josep María Atentes, Esther Vivas, José Coy, Lluís Martí, Lola Domínguez, Juan Manuel Gordillo i Teresa Forcades. , tractant temàtiques com ara: retallades, aturats, desnonats, preferents, emigració, exclusió social, bombolla immobiliària, rescat, banca, casta, portes giratòries, terratinents, privatitzacions i desindustrialització. Guerra econòmica, miners, vaga de la canadenca, sindicat andalús de treballadors, jornalers, Sintel, campament de l’esperança, 15M, PAH, Ca Esperança, Iaioflautes, Marinaleda, marxes de la dignitat. Totes elles lluites que van portar futur.

Adjuntem fotografia de Teresa Forcades i el tráiler del documental https://www.youtube.com/watch?v=wlhtjxv47xk  i una entrevista a Teresa Forcades : https://www.youtube.com/watch?v=ulmrarpuca8&t=2s


undefined /