Redacció •  Catalunya •  30/11/2021

Aïda Llauradó reivindica el paper de la immersió lingüística a Badalona

Aïda Llauradó, regidora d’Educació i líder dels comuns, ha posat en valor les reivindicacions dels barris obrers de la ciutat en la seva lluita per la immersió lingüística i la cohesió i el gran consens que representa el català a les escoles.

Aïda Llauradó reivindica el paper de la immersió lingüística a Badalona

La presidenta de Badalona En Comú Podem, Aïda Llauradó, ha publicat aquest dimarts un vídeo parlant del gran consens que suposa a Catalunya el model d’immersió lingüística a les escoles, tot això després de l’ordre del Tribunal Suprem de fer un 25% de la docència a Catalunya en castellà. Aquesta sentència és un nou atac al català, a la comunitat educativa catalana i al gran consens social del català al sistema educatiu. La sentència, però, amb la derogació de la LOMLOE quedarà sense efectes, i aquesta nova judicialització per part de la dreta judicial quedarà en res.

Llauradó, que des de la moció de censura a Xavier García Albiol, és la nova Segona Tinent d’Educació, Feminismes, LGTBIQ+, Ciutadania, Participació i Agenda 2030 de Badalona, ha reivindicat la Badalona obrera dels 80 que va lluitar per la immersió lingüística i el gran consens del model educatiu, que gaudeix de bona salut amb un gran suport social per part d’entitats educatives, socials i de diferent tipus.

La líder dels comuns ha declarat que “seguirem defensant el model d’immersió lingüística des de les institucions i des del carrer”. Llauradó aposta per l’escola catalana, un sistema amb una majoria social, política i pedagògica amplia, i que ha demostrat ser un model d’èxit, de cohesió i d’igualtat d’oportunitats.


Badalona En Comú Podem /