Redacció •  Catalunya •  21/03/2024

En Comú Podem es reuneix al Parlament amb la Plataforma Transformem l’autopista

  • El grup polític i l’entitat exigeixen a la Generalitat que faci una proposta concreta de transformació de l’autopista en el seu pas per Badalona.
En Comú Podem es reuneix al Parlament amb la Plataforma Transformem l’autopista

Aquest dimarts el grup municipal En Comú Podem ha convidat a la Plataforma Transformem l’autopista a reunir-se amb el grup Parlamentari d’En Comú Podem, on van compartir la necessitat i demanda que la Generalitat faci una proposta concreta de transformació de l’autopista en el seu pas per Badalona.

Segons la presidenta del grup parlamentari d’ECP, Jéssica Albiach, la transformació de l’autopista és una reivindicació històrica que el govern de la Generalitat no està liderant amb cap proposta concreta. “Exigim que d’una vegada per totes la conselleria de Territori faci un projecte concret amb la valoració econòmica per acabar amb aquesta barrera arquitectònica”.

El diputat David Cid va valorar que la comissió parlamentària creada a finals del mandat municipal passat només ha sigut una manera d’allargar en el temps un problema que és competència del govern català. Per això ECP inclourà un cop més al seu programa electoral la priorització de la transformació de l’autopista a les inversions de país.

La presidenta del grup municipal de Badalona En Comú Podem, Aïda Llauradó, també ha defensat la proposta presentada fa un any a Badalona, acompanyada de Jéssica Albiach al Centre Cívic de Can Cabanyes. «Defensem que l’autopista C-31 es transformi en una gran via metropolitana a peu pla, permeable, que redueixi la velocitat dels cotxes, combini la mobilitat sostenible en transport públic, carrils bici, ampliant zones verdes i facilitant i prioritzant el pas de vianants de manera accessible.»

En aquest sentit, En Comú Podem referma l’aliança amb la Plataforma Transformem l’autopista, que continua fent accions de sensibilització i reivindicació per transformar l’autopista.


Badalona En Comú Podem /