Redacción •  Catalunya •  28/02/2024

Les treballadores del SAD expressen la seva indignació amb un seguiment de la vaga del 80%

  • Des de CCOO han agraït expressament a les persones treballadores del SAD el seguiment de la convocatòria de vaga, ja que han demostrat la seva indignació amb el bloqueig en la negociació del VI conveni col·lectiu per part de la patronal.
Les treballadores del SAD expressen la seva indignació amb un seguiment de la vaga del 80%

CCOO fa una valoració molt positiva de la jornada de vaga d’ahir del sector del SAD que valorem en una parada del 80% de les persones no afectades pels serveis mínims, del 50% de les persones treballadores en tota Catalunya. A pesar que asseguren que moltes empreses no han obrat de bona fe i han aplicat uns serveis mínims excessius que han impedit que bona part de la plantilla no poguessin adherir-se i exercir el seu dret, el sindicat qualifica la vaga del *SAD com a èxit rotund.

Des de CCOO han agraït expressament a les persones treballadores del SAD el seguiment de la convocatòria de vaga, ja que han demostrat la seva indignació amb el bloqueig en la negociació del VI conveni col·lectiu per part de la patronal. Demà 29 de febrer es reprenen les negociacions del conveni i confien que la patronal hagi considerat aquesta jornada de vaga amb la importància que mereix i se succeeixi un canvi en la seva postura. «Ja és moment de començar a treballar en acords que dignifiquin al sector» ,apunten des del sindicat.

D’altra banda, des de CCOO manifesten que aquest és l’inici de moltes accions que es faran «si la patronal ni l’administració continuen sense responsabilitzar-se de la situació de les treballadores del Servei d’Atenció Domiciliària de Catalunya».


huelga /