Redacción •  Catalunya •  25/01/2022

Asens demana a ERC que “escolti més els sindicats i menys els seus càlculs partidistes”

El president d’Unidas Podemos-En Comú Podem-Galicia en Común adverteix que la Reforma Laboral “no és el punt final” de l’agenda legislativa del Govern en matèria laboral “sinó el punt d’inici”.

Asens demana a ERC que “escolti més els sindicats i menys els seus càlculs partidistes”

El president d’Unidas Podemos-En Comú Podem-Galicia en Común, Jaume Asens, s’ha mostrat convençut que s’aconseguirà un acord amb els socis d’investidura per a tirar endavant la reforma laboral i ha demanat a ERC que “escolti més els sindicats i menys els seus càlculs partidistes”.

Asens, que la setmana passada va recordar al líder d’Esquerra Republicana, Gabriel Rufián, que en el debat sobre la Reforma Laboral l’adversari no és Yolanda Díaz sinó la precarietat; ha remarcat aquest dimarts que l’adversari tampoc són els sindicats. “Nosaltres escoltarem fins al final tot el que Esquerra ens digui però li demanem a Esquerra que escolti els sindicats -que ja han advertit que qui s’oposa a aquesta reforma s’oposa al paper dels agents socials- i als seus electors, que en la seva gran majoria estan a favor de la Reforma Laboral”, ha assenyalat Asens.

El president del Grup Confederal ha recordat que no hi ha cap aspecte de la Reforma Laboral sobre el qual ERC s’hagi mostrat en desacord, sinó que simplement assenyala aspectes que no estan recollits en la norma.

“Queden dos anys de legislatura i aquest no és el punt final de la nostra agenda legislativa en matèria laboral, sinó que és el punt d’inici”, ha advertit Asens, després d’assenyalar que en el futur “podem avançar en la direcció que marca Esquerra perquè aquest no serà l’últim acord important al qual larribem en matèria laboral”.


En Comú Podem /