Redacció •  Catalunya •  23/02/2023

Badalona En Comú Podem presenta la Llei de Barris Verds per rehabilitar els barris de la ciutat

  • Els comuns van omplir La Torre Mena amb Aïda Llauradó, Rosa Trenado, Susanna Segovia i Gerard Remendo, per parlar de les necessitats de l’habitatge d’alguns barris de la ciutat.
Badalona En Comú Podem presenta la Llei de Barris Verds per rehabilitar els barris de la ciutat

L’objectiu prioritari de la Llei de Barris Verds és dignificar els barris en risc de vulnerabilitat. La Llei suposa un canvi de paradigma que fomenta l’urbanisme ecològic, que pretén fer els barris més vivibles, apostant per la rehabilitació residencial i la renovació urbana.

La Llei va ser aprovada a finals del passat 2022, impulsada per En Comú Podem seguint la Llei de Barris de Maragall del 2004, aquesta nova Llei de Barris Verds te per objectiu reduir les desigualtats, combatre l’emergència climàtica i modernitzar l’econòmica i crear llocs de feina de qualitat en clau verda.

La candidata a l’alcaldia de Badalona En Comú Podem, Aïda Llauradó, ha manifestat la necessitat d’aquesta llei pels barris de Llefià, La Salut, Sant Crist i La Pau, amb un pla finançat per recursos públics de diferents administracions que faci possible un canvi real en la vida de les persones d’aquests barris. «Cal un Pla Integral de Badalona per rehabilitar els habitatges des d’una perspectiva ecologista i energètica. Això ha d’anar acompanyat d’un treball comunitari, de millores dels equipaments públics i de mobilitat» ha dit Llauradó.


Badalona En Comú Podem /