Redacción •  Catalunya •  20/03/2023

Janet Sanz: “Amb la sociovergència hi ha el risc de tornar al model del fum i l’asfalt”

  • En un acte de BComú als jardins de la Rambla de Sants, la segona tinenta d’alcaldia de Barcelona ha dit que “sorprèn” que el PSC del tàndem Collboni i Gay “ara digui que vol pactar amb Trias i desfer totes les polítiques que hem construït junts”.
Janet Sanz: “Amb la sociovergència hi ha el risc de tornar al model del fum i l’asfalt”

La segona tinenta d’alcaldia de Barcelona, Janet Sanz, ha posat en valor les polítiques de pacificació de l’espai públic que ha dut a terme el govern municipal al districte de Sants-Montjuïc. En un acte de caire festiu de Barcelona en Comú als Jardins de la Rambla de Sants, Sanz ha llançat també un missatge als partits d’esquerra “que han donat suport fins ara als projectes que hem liderat per fer aquests canvis que han millorat la ciutat” i ha mostrat la seva sorpresa perquè “ara diuen que si guanyen els revertiran”, en un clar missatge al PSC i les darreres declaracions de Collboni i la seva número 2, Maria Eugènia Gay. En concret, Sanz ha dit que “sorprèn” sorpresa que “el PSC ara digui que vol pactar amb Trias i desfer totes les polítiques que hem construït junts” i ha alertat que amb la sociovergència “hi ha el risc de tornar al model del fum i l’asfalt, i això els barcelonins i les barcelonines progressistes no ho entenen”.

En contraposició, Sanz ha defensat els “governs plurals basats en l’acord i el pacte com els que funcionen a altres ciutats del món” per tal de “canviar el model històric dels anys 70” perquè “no podem seguir anclats en el passat, els reptes són diferents i cal innovar”. En aquest sentit, la segona tinenta d’alcaldia de BComú ha instat a “mirar cap al futur i imaginar-nos una millor Barcelona pels que estem i pels que vindran. Hem de construir esperança i possibilitat. Estem demostrant que podem fer una ciutat per a tothom i que això és possible. La gent d’ara i la que vindrà es mereix la millor Barcelona”, ha conclòs Sanz.

Juntament amb Janet Sanz, han intervingut a l’acte el regidor del districte, Marc Serra, i el número 4 de la candidatura, Guille López, en una Rambla de Sants plena de gent coincidint amb l’Obrim Carrers.


Barcelona /