Redacció •  Catalunya •  13/08/2020

Els homenatges a Allende i al Che Guevara a Badalona es realitzaran amb les mesures de seguretat contra la COVID 19

Durant els mesos de juliol i agost les entitats que formen part del Comitè Cívic Salvador Allende de Badalona i de la Comissió Che Guevara de Badalona estan treballant per poder realitzar els dos homenatges.

Els homenatges a Allende i al Che Guevara a Badalona es realitzaran amb les mesures de seguretat contra la COVID 19

Les diverses entitats que participen en el Comitè Cívic Salvador Allende de Badalona i la Comissió Che Guevara de Badalona s’han reunit durant els mesos de juliol i agost per començar a dissenyar els homenatges que, com cada any a la nostra ciutat, commemoren els aniversaris dels assassinats d’Allende i el Che i se celebren a les places dedicades a aquests dos lluitadors als barris de Llefià i La Salut.

Durant aquestes reunions preparatòries es va valorar de manera conjunta per totes les entitats la celebració dels dos actes, quedant descartada la suspensió i preparant a consciència els dos actes per tal que es puguin realitzar amb el mínim risc de contagi possible per les persones assistents i participants, aplicant totes les mesures higièniques a més de marcar les distàncies de seguretat recomanades contra la COVID 19.

L’onze de setembre tindrà lloc l’ofrena floral a Allende a la Plaça del seu nom a Llefià i el vuit d’octubre, com cada any des de fa 33, a la Plaça del Che Guevara de La Salut es commemorarà la figura del guerriller argentí.

Més d’una trentena d’entitats badalonines participaran i donaran suport als tres actes a través de la Comissió del Che i el Comitè Allende, entre elles les associacions veïnals de La Salut i Llefià, el Casal d’Amistat amb Cuba de Badalona i diverses entitats socials i partits polítics.


Comitè Cívic Salvador Allende de Badalona /  Ernesto Che Guevara /  Salvador Allende /