Redacció •  Catalunya •  12/04/2023

Aïda Llauradó proposa un Pla de Barris de 20M€ per acabar amb les desigualtats a Badalona

  • Aïda Llauradó, candidata a l’alcaldia de Badalona, i Joan Carles Gallego, diputat d’En Comú Podem al Parlament, han proposat un Pla de Barris de 20M€ per acabar amb les desigualtats a Badalona i complementar la Llei de Barris Verds que estan impulsant els comuns.
Aïda Llauradó proposa un Pla de Barris de 20M€ per acabar amb les desigualtats a Badalona

Aïda Llauradó, candidata a l’alcaldia de Badalona, juntament amb Joan Carles Gallego, diputat d’En Comú Podem al Parlament, han presentat un Pla de Barris de 20 milions d’euros per acabar amb les desigualtats a Badalona. El Pla de Barris serà una eina fonamental per rehabilitar habitatges i edificis deteriorats als barris de Llefià, La Salut, Sant Crist, Puigfred i La Pau, així com millorar l’eficiència energètica dels edificis i dignificar els espais públics.

El Pla de Barris també inclourà la creació d’una Oficina Municipal per donar suport a les comunitats de veïns i veïnes, programes de promoció econòmica per millorar l’ocupació de la gent, programes comunitaris per millorar la convivència i la seguretat i implicar la gent en el procés de transformació dels barris.

«Aquest Pla de Barris per Badalona serà clau per acabar amb les desigualtats a la nostra ciutat i donar un impuls a la transformació dels nostres barris. El nostre referent són les polítiques d’Ada Colau i Barcelona En Comú, que estan fent polítiques socials transformadores, ecològiques i d’habitatge des de l’Ajuntament», ha afirmat Aïda Llauradó. «La Llei de Barris Verds és una eina fonamental per promoure la transició ecològica dels nostres barris i lluitar contra el canvi climàtic», ha afegit el diputat Joan Carles Gallego.

Barris com Sant Roc, que enfronten reptes particulars, necessitaran plans específics per adaptar-se a les seves necessitats, i aquesta és una de les prioritats d’En Comú Podem. L’objectiu dels comuns és ampliar aquest Pla per donar resposta a les necessitats de més barris i del conjunt de la ciutat. Aïda Llauradó i Joan Carles Gallego han reivindicat la necessitat de millorar els barris populars de la ciutat des d’una perspectiva ecològica i social per transformar els barris de Badalona i construir una ciutat més justa i sostenible.


Aïda Llauradó /