Redacció •  Catalunya •  30/06/2022

Aïda Llauradó escollida alcaldable d’En Comú Podem a Badalona

  • Aïda Llauradó, 2na tinenta d’alcaldia i líder d’En Comú Podem, optarà a l’alcaldia de Badalona a les properes Eleccions Municipals del 2023.

  • Les Assemblees de Badalona En Comú i Podem Badalona han acordat i ratificat que presentaran la candidatura conjunta.

Aïda Llauradó escollida alcaldable d’En Comú Podem a Badalona

Aïda Llauradó, actual Segona Tinenta d’Alcaldia de les àrees d’Educació, Feminismes, LGTBIQ+, Ciutadania, Participació i Agenda 2030, i regidora del Districte 3, ha sigut escollida per encapçalar Badalona En Comú Podem a les Eleccions Municipals 2023 que es celebraran el 28 de maig. La decisió ha estat ratificada per Badalona En Comú i Podem Badalona i s’ha escenificat davant dels mitjans de comunicació aquest dijous 30 de juny a la seu de la formació.

D’aquesta manera, Llauradó repetirà com a cap de llista per donar continuïtat al projecte de Badalona En Comú Podem i per “garantir que Badalona tingui un govern ampli i de progrés centrat en millorar la vida de la gent de tots els barris de Badalona, lluitant contra les desigualtats i construint una ciutat verda i feminista”.

L’alcaldable d’En Comú Podem a Badalona ha manifestat “En un moment com aquest, grans ciutats com la nostra hem de fer front als reptes de l’Emergència Climàtica i aconseguir millorar el benestar a tots els barris. A la ciutat li cal una alcaldessa feminista que sigui capaç de liderar la transformació que necessita la nostra ciutat. Badalona té un gran potencial, cal deixar enrere els escàndols polítics i la crispació i hem de donar resposta urgent a les necessitats de la gent i  aconseguir que l’administració  doni respostes molt més àgils  a les necessitats  i als grans reptes de la ciutat”. Entre aquests reptes, Llauradó ha destacat la millora de l’espai públic adaptat a la diversitat social i al canvi climàtic; la lluita contra les desigualtats; dotar de millors serveis d’atenció i de cura a les persones; i construir una ciutat més amable liderant la transformació de l’autopista i apostant per la mobilitat sostenible. “Hem d’iniciar un nou camí que projecti Badalona com a ciutat referent adaptada als nous temps, i això només ho podrem aconseguir amb polítiques de mirada llarga ”, conclou l’alcaldable.


Aïda Llauradó /