Redacció •  Catalunya •  29/10/2021

Aïda Llauradó (En Comú Podem) denuncia la demagògia sobre les obres públiques anunciades per Albiol

La presidenta de Badalona En Comú Podem denuncia que Albiol ha malbaratat recursos públics per fer publicitat i demagogia d’unes obres que no poden estar enllestides en un any.

Aïda Llauradó (En Comú Podem) denuncia la demagògia sobre les obres públiques anunciades per Albiol

Avui davant el local de l’antiga fàbrica Jumberca i del que serà el nou institut La Riera, Aïda Llauradó, presidenta de Badalona En Comú Podem, ha denunciat els fulletons suposadament informatius de l’alcalde del PP, on anuncia obres públiques a diferents barris de Badalona en el període d’un any. Contràriament al que anuncia Xavier Garcia Albiol, Llauradó denuncia que aquestes afirmacions no són certes.

En aquest sentit, Llauradó explica com la regidora d’Educació Amanda Feria, va reunir als grups municipals fa 15 dies per explicar com el local de Jumberca, on s’hi ha d’instal·lar provisionalment el batxillerat de l’institut La Riera i el futur casal d’avis de Canyadó, no estarà reformat fins després de les eleccions municipals de 2023. Per tant, el proper setembre de 2022, la següent promoció de 1r de batxillerat no tindrà encara el local adequat ni cap alternativa sobre la taula.

«Albiol ha mentit amb els Papers de Pandora i segueix mentint amb aquests fulletons. L’alcalde sap que aquests projectes no poden tirar endavant en els terminis que està anunciant, intenta confondre a la ciutadania amb la seva demagògia» ha dit Aïda Llauradó.

Amb tot, En Comú Podem denuncia altres fulletons pagats amb diners públics: el parc del Gran Sol, avinguda Sant Salvador, Parc Nelson Mandela, plaça President Tarradelles, entre altres.


Aïda Llauradó /