Redacción •  Catalunya •  12/03/2023

Aïda Llauradó i Laura Pérez reivindiquen les polítiques municipalistes feministes

  • Les comuns Aïda Llauradó i Laura Pérez, regidores de feminismes i LGTBIQ+ de Badalona i Barcelona, remarquen les transformacions del municipalisme feminista per fer avançar en drets a totes les dones des de les dues ciutats.
Aïda Llauradó i Laura Pérez reivindiquen les polítiques municipalistes feministes

Badalona En Comú Podem va celebrar la sevaTrobada Feministaen el marc del 8 de març ambAïdaLlauradó, 2aTinentad’Alcaldia d’Educació, Feminismes i LGTBIQ+ i Agenda 2030 de Badalona, iLaura Pérez,4rtaTinientad’Alcaldia de Drets Socials, Justícia Global, Feminismes i LGTBI de Barcelona, a la Plaça Antònia Boada de Bufalà. La formació morada va voler parlar de l’actualitat feminista marcada per la importància del consentiment i del desig i del «solo síessí» davant l’allau de feminicidis, violacions i agressions masclistes.

AïdaLlauradóvaposar en valorles polítiques feministes encapçalades pel govern d’Ada Colaua Barcelona, ambLaura Pérezal capdavant de la regidoria de Feminismes durant aquests últims8anys i les polítiques impulsades pel Ministeri d’Igualtat amb la ministraIreneMonteroen la defensa dels drets de les dones. A més,EnComú Podemha penjat diferents pancartes a tota la ciutat sota el lema «el nostre cos, la nostra decisió», que va acompanyar l’acte, perquè«esun bon moment per reivindicar la victòria recent per al moviment feminista com és la nova llei de l’avortament i la derrota del recurs del Partit Popular després d’intentar limitar aquest dret. La societat no permetrà ni un sol retrocés pel que fa als drets de les dones, per això l’altre dia la manifestació unitària del 8M a Badalona va ser un èxit»ha reivindicatLlauradó.

Laura Pérezva parlar de la importància de tenir un govern que faci polítiques feministes efectives, i polítiques amb perspectiva de gènere, on les dones i la mirada diversa i transversal en totes les polítiques«que només representa AïdaLlauradói Badalona En Comú Podem, i per això és importantíssim que després de les Eleccions Municipals a Badalona tinguem una alcaldessa comLlauradó»va dir Pérez.

L’acte va finalitzar amb un sorteig de joguines sexuals que es van entregar al final de la Trobada Feminista, que va comptar amb música i un pica-pica obert a les veïnes i veïns del barri.


feminismo /