Redacción •  País Valencià •  02/10/2018

CGT-Castelló crida a participar en la manifestació antifeixista del 9 d’Octubre

L'organització anarcosindicalista crida a participar en la convocatòria de la manifestació antifeixista del 9 d'octubre. CGT Castelló fa una crida a participar en la “Columna Guillem Agulló” que partirà el pròxim 9 d'octubre, amb el tren de rodalies, des de Castelló de la Plana cap a València.

CGT-Castelló crida a participar en la manifestació antifeixista del 9 d’Octubre

El creixement del feixisme al País Valencià, a l’Estat espanyol i a Europa és evident. De vegades pren forma d’atacs a seus d’organitzacions socials, sindicals, culturals o polítiques. Altres, en atacs a manifestacions populars, com va ocórrer en la manifestació del darrer 9 d’octubre a València.

Però el feixisme també creix, per exemple, en els casos que l’Estat asumeix polítiques d’extrema dreta, contra les dones, contra la classe treballadora, contra els immigrants, contra la llibertat d’expressió i contra l’autodeterminació dels pobles.

A l’Estat espanyol perduren les estructures de poder franquistes. La dictadura perdura en estaments del poder que mai han estat depurats: la judicatura, la policia, els militars, els empresaris, l’església i mitjans de comunicació. Però també assenyalem a les organitzacions polítiques, com el PP i Ciudadanos, que amb les seues postures d’extrema dreta atien el feixisme. O el mateix PSOE que des de les institucions permet les manifestacions feixistes.

Al sindicat ho tenim clar, hem de plantar cara al feixisme i recuperar drets i espais de llibertat. Per això CGT Castelló participarà en la manifestació antifeixista del 9 d’octubre.

Arreu del País Valencià partiran diverses columnes populars que confluiran a València, el 9 d’octubre, a les 18 hores a ls plaça de S. Agustí de València.

La Columna Guillem Agulló partirà de Castelló de la Plana i aplegarà a València amb el tren rodalies replegant participants de les nostres comarques en les diverses estacions: Castelló de la Plana (15.35 h), Almassora (15.40 h), Vila-real (15.43 h), Borriana (15.48 h), Nules (15.53 h), Moncofa (15.57 h), Xilxes (16.01 h), La Llosa (16.03 h) i Almenara (16.06 h), a més a més de manifestants de Sagunt, Puçol, El Puig i Massalfassar.


CGT-Castelló /