Redacció •  Catalunya •  27/12/2018

La candidatura “Badalona En Comú” es presenta a les primàries del Comú de Badalona

La llista que presenta la candidatura “Badalona En Comú” està encapçalada per Aïda Llauradó i compta amb 10 dones i 4 homes de diferents perfils i barris de Badalona.

La candidatura “Badalona En Comú” es presenta a les primàries del Comú de Badalona

El Comú de Badalona va posar en marxa les seves primàries per les municipals el dia 10 de desembre i acabarà amb la proclamació dels resultats el pròxim 15 de gener. En aquest procés de primàries es votaran les 14 primeres persones inscrites de Catalunya en Comú per la candidatura electoral de cara a les eleccions municipals del 26 de maig del 2019.

El reglament de les primàries demanava que com a mínim la meitat de la llista fossin dones i la candidatura que encapçala Llauradó està formada per 10 dones i 4 homes. Aquesta llista s’ha treballat buscant representar totes les sensibilitats que conformen el Comú de Badalona, entent que des de la pluralitat i des de la diversitat els comuns són més forts.

Entre les prioritats de la candidatura “Badalona en Comú”, hi ha la lluita contra la pobresa i les desigualtats a la ciutat, una reforma integral de l’administració local i aconseguir l’estabilitat d’un govern del canvi plural i d’entesa entre totes les forces d’esquerres.

Candidatura:

  1. Aïda Llauradó Álvarez
  2. Dani Alfonso Molina
  3. Alba Molina Serrano
  4. Fátima Álias Martín
  5. Daniel Sosa Caballero
  6. Teresa Morales Ventura
  7. Susana Montón Martí
  8. Pilar Garrido Peinado
  9. Faustino Marin Peña
  10. Paula Ferrer Meca
  11. María Outomuro Ruiz
  12. Laura Aviñó Esteban
  13. Montserrat Clavero Ciurana
  14. Luis Moreno Lozano

Badalona En Comú /