Redacción •  Catalunya •  27/11/2017

Catalunya en Comú – Podem inclou tres candidates de Badalona

Militants de Podem, ICV i EUiA Badalona formen part de la llista electoral de Barcelona per a les properes eleccions del 21 de desembre de 2017.

Dijous 30 de novembre a la tarda, la nova coalició celebra una assemblea per organitzar la campanya electoral i presentar la candidatura local.

Catalunya en Comú – Podem inclou tres candidates de Badalona

La coalició electoral de Catalunya en Comú-Podem, on a Badalona en formen part els partits de Podem, ICV i EUiA, compten amb una persona candidata per a cada una d’aquestes formacions polítiques.

Alba Blanco Ruiz, és la candidata 34, de Comunistes de Catalunya i EUiA. Mare, politòloga i activista en la solidaritat i l’internacionalisme, vol que Catalunya en Comú – Podem sigui el motor del canvi a Catalunya, que sumi a la construcció d’un nou món solidari, feminista i amb justícia social.

Javier López Cegarra, és el candidat 41, de Podem. Llicenciat en Publicitat i Relacions Públiques, màster en Ciutadania i Drets Humans. Creu que els drets són una conquesta, no un regal de les classes privilegiades. És un lluitador incansable, que treballa des del carrer contra la desigualtat i per a la fraternitat.

Alba Molina Serrano, la candidata número 42, d’ICV i Joves d’Esquerra Verda. És politòloga i màster en Comunicació Social. Des de l’associacionisme juvenil, lluita perquè la gent jove aconsegueixi emancipar-se amb treball digne, habitatge accessible, i conquerir els drets socials com l’educació i la salut públiques i de qualitat.

Catalunya en Comú – Podem es reunirà per primer cop a Badalona en una assemblea, el proper dijous 30 de novembre a les 19h a la nau 3 de l’antic Escorxador (C/ Arquitecte Fradera, s/n).


Badalona /  Catalunya en Comú-Podem /