Redacción •  Catalunya •  23/01/2018

Elisenda Alamany: “Hauríem d’estar tenint debats polítics de país”

La portaveu de Catalunya en Comú – Podem denuncia que “no tenim constància de quin és el programa de país de la persona que serà investida”.

Elisenda Alamany: “Hauríem d’estar tenint debats polítics de país”

La portaveu de Catalunya en Comú – Podem, Elisenda Alamany, ha reclamat avui que “hauríem d’estar tenint debats polítics de país” però “malauradament no s’estan donant sobre continguts polítics sinó sobre interpretacions de reglament”. “No tenim constància de quin és el programa de país de la persona que serà investida”; ha denunciat Alamany.

La diputada ha situat que la prioritat del proper Govern de la Generalitat hauria de ser “eliminar l’aplicació del 155, recuperar les institucions, aixecar les catifes de la corrupció i començar a implementar aquells grans consensos com la Renda Garantida de Ciutadania, que estan en suspens”. “La prioritat hauria de ser el país i no estratègies personalistes que estem vivint aquests dies”, ha reblat.

La portaveu també ha valorat la intenció expressada per alguns grups de recórrer decisions que encara no s’han pres o de no participar al debat d’investidura. «Nosaltres hem vingut aquí a fer política i no participarem en un sainet com estan fent Cs i el PSC”, ha afirmat. «No contribuirem a donar imatge de trencament ni a alimentar la judicialització de la política», ha conclòs.


Catalunya en Comú-Podem /