Redacció •  Catalunya •  18/01/2017

“La Nova política a les institucions», de l’activisme a la institució

Podem Badalona organitza l'acte "La nova política a les institucions", amb l’objectiu de mostrar la part personal de la nova política, parlar de les motivacions que porten a les persones activistes a fer el salt a les institucions i, de com veuen i viuen les institucions aquelles que abans estaven al carrer i a les places.

L’acte comptarà amb la participació de quatre representants de quatre institucions diferents com són el Congrés, el Senat,  el Parlament de Catalunya i l’Ajuntament de Badalona i que no havien estat abans en política institucional:

Sònia Farré, mestra i activista del 15M del Procés Constituent i la Plataforma per l’Auditoria Ciutadana del Deute, ara Diputada al Congrés per En Comú Podem.

Iñaki Bernal, educador social i activista de la PAH, en aquests moments Senador per Navarra amb Izquierda-Ezkerra – Unidos Podemos.

Albano Dante Fachin, periodista i editor de la revista Café amb llet, actualment Diputat al Parlament de Catalunya i Secretari General de Podem Catalunya.

Dolors Sabater, mestra, activista veïnal, pacifista i lluitadora pels drets de les persones amb diversitat funcional i pel dret a decidir de Catalunya, actual Alcaldessa de Badalona.

L’acte serà presentat per Andreu Escobar, Secretari General de Podem Badalona i membre del Consell Ciutadà de Podem Catalunya, tindrà lloc dissabte 21 de gener a les11h al Centre Cívic de La Salut. Totes les persones presents podran fer les seves preguntes. En finalitzar l’acte hi haurà un vermut popular.


Podem Badalona /