Redacció •  Catalunya •  14/01/2017

Podem Badalona participa a la 1a reunió local pel Pacte pel Referèndum (PLR)

Podem Badalona va participar ahir, 11 de gener, a la convocatòria d'Òmnium Cultural de Badalona, conjuntament amb diferents actors socials i polítics de la ciutat per entomar i tractar la conformació del Pacte Local pel Referèndum (PLR), com a traslació directa del Pacte Local pel Dret a Decidir (PLDD), una iniciativa impulsada per diverses entitats i organitzacions polítiques de Badalona durant el 2013.

Com a Podem Badalona veiem una translació amb la Cimera del Referèndum que es va celebrar a finals de desembre al Parlament de Catalunya, en la que va participar el nostre Secretari General, Albano Dante Fachin. A la reunió hem exposat que:

  • Ens alegra que les forces que governen a Catalunya i els actors socials sobiranistes (tan independentistes com no) apostin i facin força pel referèndum, proposta que nosaltres ja defensàvem, des de l’inici.
  • Això suposa l’assumpció per part del President del fracàs i la impossibilitat per part del seu govern de portar a terme el full de ruta amb el qual es va presentar a les eleccions del 27S.
  • Com a organització nosaltres sempre hem estat disposades a parlar del referèndum com la millor sortida a la situació que vivim a Catalunya i, també, deixant molt clar que treballem per fer d’aquest, la lluita de totes les catalanes, com ja vam veure amb l’aprovació de la resolució de CSQEP al Parlament de Catalunya amb els vots favorables de JxS.

Formem part d’una organització d’àmbit estatal que defensa el referèndum i el dret a decidir-ho tot i, ho fem, tant a Catalunya com a Andalusia o a Madrid, així com a tot el conjunt de l’Estat, fet que moltes vegades queda menystingut.


Podem Badalona /