Redacció •  Catalunya •  21/02/2017

Podem Badalona se suma al Pacte Local pel Referèndum

L'Assemblea del Cercle de Podem Badalona celebrada el passat dissabte 18 de febrer va aprovar, per una amplia majoria, sumar-se al Pacte Local pel Referèndum1 (PLR). Continuem així la participació iniciada l'11 de gener passat on vam manifestar la satisfacció per l'assumpció per part de totes les entitats i forces sobiranistes (tan independentistes com no) de les nostres postures, apostant per la celebració d'un referèndum que permeti exercir el dret a decidir de totes les catalanes.

Podem Badalona se suma al Pacte Local pel Referèndum

Des de l’organització considerem que el dret a decidir mitjançant un referèndum va molt més enllà del procés d’autodeterminació català i dels pobles. Per això, reclamem l’articulació del dret a decidir amb consultes vinculants tot aquell conjunt de temes igual d’importants com són la pobresa energètica, el model de serveis públics que volem (educació i sanitat), el dret a l’habitatge i la sostenibilitat entre d’altres.

Com a organització, reclamem una sobirania social que superi la que volen exercir algunes forces polítiques tant independentistes com no independentistes. Aquest fet va quedar palès la setmana passada quan al Parlament Europeu es va produir l’aprovació del CETA, un dels majors atemptats contra la sobirania dels pobles dels últims temps. Allà vam veure el PP, PSC, Cs i PDCat votant conjuntament a favor del CETA.

Badalona, 20 de febrer de 2016

1 Podeu consultar el manifest al portal web: http://www.referendumbadalona.cat/manifest/


Podem Badalona /