Redacció •  Catalunya •  15/03/2017

La Fundació privada Santa Teresa «El Ventall» del Vendrell reprimeix sindicalment a la CGT

El passat dia 21 de febrer la Fundació Privada Santa Teresa "El Ventall" acomiadava sense cap justificació a la nostra companya i delegada Arlet. A més, la nostra companya ocupa el càrrec de Secretària del Comitè d'Empresa, cosa que posa més que de manifest aquesta repressió.

La Fundació privada Santa Teresa «El Ventall» del Vendrell reprimeix sindicalment a la CGT

Després de converses mantingudes amb l’empresa, aquesta s’excusa dient que tenia una contractació eventual i que no l’han acomiadat, sinó que se li ha acabat el contracte.

Des de CGT entenem que el contracte de la sindicalista estava en frau de llei, ja que ocupava un lloc de estructura i que al finalitzar el mateix se li havia de transformar en indefinit, per contra la Fundació ha contractat una altra persona en el seu lloc, cosa que posa en evidència la il·legalitat de l’eventualitat del contracte.

Per part de CGT ja s’ha plantejat la corresponent demanda davant els jutjats del Social de Tarragona i no desistirem en quantes accions haguem de dur a terme per aconseguir la readmissió de la nostra companya.

Es dóna la cruel casualitat, que el comiat prestava els seus serveis a la Residència del Carrer Roquetes, que a través d’un Ple de l’Ajuntament se li va eximir de l’IBI a aquest habitatge propietat de la Fundació Privada Santa Teresa per la seva tasca social.

De què tasca social parlem, d’acomiadaments per recollir subvencions?

La Fundació ve rebent ajuts de tota mena d’institucions públiques, des Ajuntaments, la Generalitat, etc … És per això que emplacem a tots els Ajuntaments de la comarca a què instin a la Fundació a què readmetin a la delegada de CGT, altrament se’ls retirin tots els ajuts que reben de l’erari públic. Proposem per a això que tots els Ajuntaments usuaris dels serveis de la Fundació Privada Santa Teresa cursin els corresponents mocions en els plens per donar suport a la treballadora acomiadada.

Ens consta que hi ha hagut més acomiadaments, i en els quals la CGT sempre que ha tingut coneixement ha ofert la seva ajuda i els corresponents serveis jurídics.

SI ENS TOQUEN A UNA, ENS TOQUEN A TOTES!


CGT /