Secció Sindical C.G.T. Falck-VL •  Catalunya •  13/06/2017

Comunicat Secció Sindical C.G.T. Falck-VL – Concentració dimecres 14

Convoquem a una concentració a la porta de la mútua MC MUTUAL de l’Hospitalet, Av. Carrilet 220 (just davant de la parada Sant Josep de Ferrocarrils de la Generalitat) el dimecres 14 de juny a les 10:30 del ma.

Històricament a la nostra feina, sempre que una companya es quedava embarassada se li donava la baixa per la mútua des del minut 0, donant-se casos fins i tot que la companya s’havia fet la prova d’embaràs a meitat del seu torn per trobar-se malament, i al donar-lipositiva havia plegat immediatament.

Doncs bé, MC Mutual, mútua encarregada de vetllar per la salut de les treballadores de l’empresa FALCK-VL de manera unilateral ha decidit que treballar en una ambulància fins a la setmana 18 d’embaràs no és perillós, obviant així els riscos al agafar pes, el treballen posicions forçades, els riscos biològics i químics, les agressions a les que ens exposem diàriament, l’estrès psicosocial que vivim i un molt mal control de l’alimentació donat que mengem a deshora, ens aixequen durant els àpats i no podem ni acabar de menjar (de vegades ni començar), i un llarg etcètera.

Creiem que la nostra feina és un servei de primera necessitat en una societat com la nostra i considerem que hem d’estar al 100% de la nostra capacitat per donar el millor de cadascuna a una població que així s’ho mereix, per la qual cosa no trobem lògic exposar a una treballadora a tots els riscos abans esmentats.

Peaquest motiu, convoquem a una concentració a la porta de la mútua MC MUTUAL de l’Hospitalet, Av. Carrilet 220 (just davant de la parada Sant Josep de Ferrocarrils de la Generalitat) el dimecres 14 de juny a les 10:30 del ma.

Volem expressar el nostre rebuig i revertir aquesta mesura que no té cap raó de ser, per això demanem la màxima assistència a la convocatòria.

Volem que aquesta lluita sigui de tota la plantilla i per això convidem a la resta de forces sindicals a unir-se a aquesta lluita que ha d’estar per sobre de tot. El nostre compromís amb la plantilla ens obliga a estar units.

CONTRA LA BOGERIA I ELS DELIRIS

ACCCIÓ I AUTOGESTIÓ


Catalunya /  CGT /